ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Бонні і Клайд на фото до "дня побєди"

Під час виконання пісень на великому екрані крутили фотографії часів Другої світової війни. Насправді люди на фото не мають жодного відношення до цієї війни.
ФЕЙКИ
ФЕЙКИ

Як росіянці ілюструють концерти до «дня побєди» фотографіями відомих злочинців.
Сьогодні в росії головне "побєдобєсіє" було не на площах, а в телевізорах. Окрім парада транслювали найрізноманітніші святкові концерти. Зокрема на Пєрвом каналє показували «Празднічний концерт ко Дню Побєди. Урокі історіі».
Під час виконання пісень на великому екрані крутили фотографії часів Другої світової війни. Слід розуміти — учасників тієї війни. І от коли невстановлена нами жінка співала журливе «Єслі б нє било войни», за її спиною вигулькнула світлина закоханої парочки. Без сумнівів — цим хотіли показати ще одних учасників війни.
Дивіться самі: з 1:07:55 (, це може пошкодити вашу психіку!).
UPD: Станом на 10 травня цей епізод уже вирізали з концертного відео.
❗️Насправді люди на фото не мають жодного відношення до цієї війни — вони навіть не дожили до неї. Так само вони не мають жодного відношення до совєцької армії.
✔️На фото зображені Бонні Паркер (1 жовтня 1910 — 23 травня 1934, праворуч) та Клайд Берроу (24 березня 1909 — 23 травня 1934 рік). Це відомі американські грабіжники, що діяли за часів Великої депресії.
Саме фото зроблене десь між 1932 і 1934 роками, коли «подвиги» парочки, включно з пограбуваннями, викраденнями та навіть вбивствами, стали відомими. Всупереч поширеній думці, Бонні і Клайд ніколи не одружувалися, а просто були в тривалих стосунках.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01