ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Фейк: готелі мережі Reikartz Hotel Group продовжують роботу в окупованому Херсоні

Від імені фальшивих облікових записів у соцмережах запрошують на роботу в готелі мережі Reikartz Hotel Group, що знаходяться в окупованому Херсоні. Проте у зв’язку з окупацією готелі цієї мережі призупинили роботу в цьому місті. Як запевняють у самій компанії, відновлять її лише після деокупації.
ФЕЙКИ
ФЕЙКИ

Від імені фальшивих облікових записів у соцмережах запрошують на роботу в готелі мережі Reikartz Hotel Group, що знаходяться в окупованому Херсоні. 
 
«Не дивлячись на події, що відбуваються в Україні — ми зобов’язані дати нашим гостям провести літній відпочинок з радістю. Оплату можна провести як у рублях, так і в гривнях. Наша позиція нейтральна, ми не обираємо жодну сторону. Ми за мир і літній відпочинок біля моря», — пишуть шахраї (переклад з російської — ПТБН).
 
Раніше аналогічні оголошення можна було зустріти і щодо кримських готелів цієї мережі.
 
Це брехня. У зв’язку з окупацією Херсону готелі цієї мережі призупинили роботу в цьому місті. Як запевняють у самій компанії, відновлять її лише після деокупації та під жовто-блакитним прапором.
 
Номер телефону що вказаний у одному з таких повідомлень не відповідає жодному з номерів компанії.
 
«Ці фейки ще один доказ інформаційної війни проти українських компаній, котрі працюють на економіку країни та дають робочі місця українцям», — пишуть на сайті мережі готелів Reikartz Hotel Group. 
Компанія вже подала заяву до кіберполіції. З більш докладним роз'ясненням їхньої позиції можна ознайомитися на сторінці в фейсбуці.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01