ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Фейк: чоловікам без військових квитків заборонено відвідувати АТБ

Сьогодні розвінчуємо фейк про те, що з 1 червня чоловіків старше 18 років без військового квитка не пускатимуть до супермаркетів “АТБ”.
ФЕЙКИ
ФЕЙКИ

У соцмережах поширюють вкид, буцімто з 1 червня чоловіків старше 18 років без військового квитка не пускатимуть в мережу супермаркетів “АТБ”. Сфабриковане оголошення нібито вивели на екрани крамниці в Житомирі.

Це фейк. Жодних обмежень для відвідування крамниць АТБ не запроваджували.



Вкид уже офіційно спростували в самій мережі супермаркетів:
“Сфабриковане оголошення — чергова спроба низькопробних комунікаторів хайпанути шляхом бренду на топовій темі. Просимо всіх бути пильними, не вестися на такі провокації та перевіряти інформацію на офіційних інформаційних каналах компанії!” — закликав директор з комунікацій “АТБ” Сергій Демченко.

Утримайтеся від поширення неперевіреної інформації. Спробуйте знайти підтвердження в офіційних джерелах (в конкретному випадку шукати слід було на сайті мережі супермаркетів; спойлер — нічого б не знайшли). Завжди ставте собі запитання: звідки про це стало відомо? (Тут джерело інформації — анонімне, а що потрібно робити з такими джерелами? Правильно — ігнорувати) small logo

НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сова
Сова
фактчекерка на всі крильця
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01