ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Фейк про російську марку, дизайн якої вкрали в України

У мережі та ЗМІ активно поширюють зображення марки, дизайн якої передрали з української марки «русскій воєнний корабль іди…» Насправді її на росії не випускали. І не було повідомлень про такі плани. Це своєрідна російська сатира
ФЕЙКИ
ФЕЙКИ

Нуль днів, як росія нічого не крала. У мережі активно поширюють зображення марки, дизайн якої передрали з української марки «русскій воєнний корабль іди…». От тільки замість затопленої миски «масква» там зображений збитий російським літаком американський дрон. Ну і замість жовтого тла зробили червоний, і напис відповідний.

Про це навіть встигли випустити новини деякі українські видання: «Жалюгідний та нікчемний плагіат: у Росії створили марку "американський дрон іди на**й», — пише 24 канал.
 
"Не можуть навіть вигадати свого": росіяни вкрали ідею знаменитої української марки з кораблем і осоромилися", - пише Абазрєватєль.
Про плагіат — це правда, але не про марку. Насправді її на росії не випускали. І не було повідомлень про такі плани.

Ідею вкрали для телеграм-каналу “SATIRAtor”. Саме там вперше було опубліковане зображення фейкової марки. І саме її поширюють у соцмережах і ЗМІ. Зокрема і на 24 каналі. От тільки в обрізаному вигляді, щоб не було видно логотип телеграм-каналу, нанесений в нижній частині “марки” small logo

НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сергій Одаренко
Сергій Одаренко
редактор По той бік новин
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01