ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Фейкова газата у Маріуполі

У Маріуполі російські окупанти разом із "гуманітаркою" роздають нібито свіжий номер газети "Приазовський робочий". Наспраді це фейкове газета. Українське видання "Приазовський робочий" давно припинила свій випуск. Останній номер вийшов напередодні широкомасштабного вторгнення, 23 лютого.
ФЕЙКИ
ФЕЙКИ
У Маріуполі російські окупанти разом із "гуманітаркою" роздають нібито свіжий номер газети "Приазовський робочий".
Наспраді це фейкове газета. Українське видання "Приазовський робочий" давно припинила свій випуск. Останній номер вийшов напередодні широкомасштабного вторгнення, 23 лютого.
Головна редакторка видання Олена Калайтан закликає читачів не сприймати все те, що нині видає колабораціоністська влада, як позицію української редакції "Приазовського робочого".
 
Усе, що після 23 лютого видається під логотипом цієї газети — російська пропаганда. Справжня редакція НЕ має відношення до жодного рядку цієї новоспеченої газети.
 
"Наша редакція прогнозувала зазделегідь, що окупанти використають роками напрацьовану довіру наших читачів та авторитет газети "Приазовський робочий", який ми з турботою розвивали, берегли та бережемо. Тому ще на початку квітня я звернулася з листом до Національного союзу журналістів України з заявою, що українське видання газета "Приазовський робочий" припинила свій випуск", — пояснила Калайтан.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01