ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

"B" означає "Bisexual"

Нещодавно російська пропагандистка Марґаріта Сімоньян була в етері програми іншого російського пропагандиста Салавйова. Відповідаючи на запитання Салавйова "Який світ ми будуватимемо?" вона сказала, що світ, який пропонує західний світ, для рускава чєлавєка — це пекло на Землі. Як приклад навела абетку англійської мови, в якій літера "B" буцімто представлена словом "Bisexual" (бісексуал).
МАНІПУЛЯЦІЇ
МАНІПУЛЯЦІЇ

Нещодавно російська пропагандистка Марґаріта Сімоньян була в етері програми іншого російського пропагандиста Салавйова. Уявіть, яка гримуча суміш з цього вийшла. Навіть не сумнівайтеся — нічого хорошого.
 

Відповідаючи на запитання Салавйова "Який світ ми будуватимемо?" вона сказала, що світ, який пропонує західний світ, для рускава чєлавєка — це пекло на Землі. Як приклад навела абетку англійської мови, в якій літера "B" буцімто представлена словом "Bisexual" (бісексуал).

 
"Це такий світ, в якому видаються підручники для першокласників, що зараз відбулося в США, а тепер літера Бі - це бісексуал. Це значить, що я люблю і хлопчиків, і дівчаток, а значить у моєму житті в два рази більше кохання. Написано в дитячій абетці!", — обурюється Сімоньян.
 
Гадки не маємо, яку таку абетку бачила Сімоньян. Цілком можливо, що десь така дійсно існує. Але хіба що як виняток. Ми погуглили найрізноманітніші абетки англійської мови, як там тільки не представлена літера "B": і bee — бджола, і bear — ведмідь, і ball — м'яч, і bat — кажан... Одного тільки немає — слова "Bisexual".
Вердикт: Сімоньян узагальнює, маніпулює та видає бажане за дійсне.
 
П.С. Навіть аби така абетка дійсно існувала, то геть не обов'язково, що це якесь зло. Але це вже дискусійне питання, про що пропонуємо вам поговорити у коментарях.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01