ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Маніпуляція бездоказовою інформацією щодо коми путіна

Неперевірені факти. "За наявними даними, у Путіна проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, його організм не реагує на біль. Глава РФ перебуває у стані деструктивної коми, передають джерела у розвідці", - пише 5 канал, Главред, Bukinfo та інші. Всі - з посиланням на Абазрєватель
МАНІПУЛЯЦІЇ
МАНІПУЛЯЦІЇ

А давайте так: якщо ця інформація виявиться правдою, ми подаруємо авторам перших п'яти коментарів під цим дописом по крутій футболці. Першим трьом - по павербанці.
 
"За наявними даними, у Путіна проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, його організм не реагує на біль. Глава РФ перебуває у стані деструктивної коми, передають джерела у розвідці", - пише 5 канал, Главред, Bukinfo та інші. Всі - з посиланням на Абазрєватель
 
Зверніть увагу на джерела цієї інформації: "з Росії надійшла інформація", "за наявними даними", "джерела у розвідці".
 
А щоб ви не сумнівалися, в кінці публікації журналісти Абазрєватєля пишуть: "Тільки перевірена інформація у нас. Не ведіться на фейки!"
Звісно, довіряти такій інформації не можна. У виключних випадках журналісти можуть повідомляти новини, що базуються на анонімних джерелах, але вони мають бути отримані щонайменше від двох (а краще трьох) незалежних одне від одного джерел.
 
Журналісти не вперше хоронять путіна. Якщо вірити медіа, кремлівський тиран уже перехворів на рак усього, відійшов від влади та помер. Кілька разів. Повну історію смертельних хвороб російського президента читайте за посиланням.
 
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01