ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Розпізнай потаємний зміст у казках: дитячий тест

Розповімо про добре відомі усім казки та як вони насправді містять в собі глибокий зміст та можуть навчити багатьох корисних речей, що дуже знадобляться дитині у сучасному онлайн-світі. Але для цього рекомендуємо батькам пройти тест разом з вашими дітьми.
СПЕЦПРОЄКТИ
СПЕЦПРОЄКТИ

Привіт, діти! На дроті знову Сова! Минулого разу я перевірила вас на онлайн-Міць, ви могли дізнатися, чи взяли б вас у дитячі кібервійська. Коли проґавили, спробуйте.

Цього разу поговоримо про добре відомі вам казки. Гадаєте, що вже виросли з них? Я б не була настільки впевнена. Насправді в них прихований потаємний зміст. Чи розпізнали ви ці секретики? Чи можуть старі казки чомусь навчити дитину цифрової доби, сповненої розумними ґаджетами та штучним інтелектом? І до чого тут взагалі медіаграмотність (так дорослі називають суперздібність людини відрізняти правду від брехні)?

 

Коли ти приймаєш мій виклик, тицяй сюди та мерщій до випробувань!


П.С. Шановні батьки або опікуни! Ми радимо, щоб дитина проходила квіз разом із вами. Це на випадок, якщо трапиться щось незрозуміле, щоб було кому пояснити.


Також будемо раді, якщо ви поділитеся своїми враженнями, написавши нам у приватні повідомлення на фейсбуці.

А ви, діти, розкажіть про свої успіхи в проходженні нашого тесту в особистих балачках із друзями. Хай вони теж себе випробують! small logo

НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сова
Сова
фактчекерка на всі крильця
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01