ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Вплив російських мультфільмів на формування дитячої особистості

Розповідаємо про те, як не лише дорослий контент (фільми та мультфільми) може мати негативний вплив на формування світогляду наших дітей, але й звичайні мультики типу "Маша та мєдвєдь", що насправді містять в собі купу пропаганди.
СПЕЦПРОЄКТИ
СПЕЦПРОЄКТИ

 

Батькам на замітку.

Нещодавно бачили, як одна мати увімкнула своїй дитині "машу і мєдвєдєй". І згадали про допис Христини Шабат, яка знайшла в собі сили передивитися всі його серії.

Для чого вона це зробила? Щоб розповісти решті дорослих, які не бачать у цьому загрози, про шкідливий вплив російських мультфільмів на формування дитячої особистості. Та про те, чому такі мультики, викликають деструктивну поведінку.
 

Слідкуйте за тим, що ваша дитина дивиться в інтернеті. Небезпечний не лише дорослий контент, але й цілком собі дитячі мультфільми.

"Ми маємо змінити поведінкові патерни наших дітей. Точніше сформувати їх. Цього неможливо досягнути лише вихованням. Звільняючи собі вільний час ми інколи несвідомо розгортаємо руску душеньку в малеких головах наших українських дітей. Щоразу задаваймо собі питання, а що цей мультик навчить мою дитину?" - пише Христина Шабат small logo

 

НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сова
Сова
фактчекерка на всі крильця
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01