ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Чи дійсно на обкладинці польського тижневика Wprost зобразили Папу Римського на російському танку?

Останнім часом у соціальних мережах з'явилося безліч фальшивих обкладинок різних тижневиків, зокрема Charlie Hebdo, де зображували Володимира Зеленського, що спричинило недовіру читачів до подібних публікацій. І ось цього разу знову виникло питання: чи справді на обкладинці польського журналу Wprost було зображено Папу Римського на російському танку?
ПРАВДА
ПРАВДА

Останнім часом у соцмережах з’являлося так багато підроблених обкладинок різних тижневиків, особливо Charlie Hebdo, куди ліпили Зеленського, що читачі вже з недовірою ставляться до будь-яких схожих публікацій. От і цього разу нас запитали — чи дійсно на обкладинці польського тижневика Wprost зобразили Папу Римського на російському танку?
 
 
Це правда.
В цьому можна пересвідчитися безпосередньо на сайті видання. Там уже опублікована обкладинка 36-го номера тижневика. Автор графіки — Paweł Kuczyński.
 Серед іншого в анонсі номера йдеться про таке:
 «Цей папа говорить те, що думає». – Франциск бере активну участь у багатьох конфліктах, тільки нас це не цікавить, бо це далеко – о. Яцек Прусак в інтерв’ю Марчіну Маковському.
Яцек — теолог, психотерапевт, публіцист, доктор психології.
«Викличте нунція до міністерства закордонних справ». Настав час чітко донести до Святого Престолу, що, незалежно від джерел, ost-politik Франциска є морально та політично неприйнятною для нас, вимагає Томаш П. Терліковський, польський журналіст, філософ, оглядач, перекладач, письменник і католицький діяч, доктор гуманітарних наук  small logo
НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сова
Сова
фактчекерка на всі крильця
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01