ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Ощадбанк допоможе фермерам розмінувати землю за кредит

"Ощадбанк пропонує кредит на розмінування землі". Поширюється інформація, що банк запустив нову програму «Посівна без мін» для аграріїв, які стикаються з проблемою мінного забруднення полів. Дізнаємось сьогодні, чи є це правдою.
ПРАВДА
ПРАВДА

У соцмережах поширюють допис від фейсбук-сторінки «ОщадБізнес», в якому Ощадбанк пропонує фермерам кредит на розмінування сільськогосподарських угідь. «З новою програмою «Посівна без мін» можна отримати до 150 млн грн на розмінування моєї землі зі ставкою до 3% річних», — йдеться в публікації.

 Багатьох людей обурила така банківська послуга. «Це дніще!!!(((((( Хтось пояснить їм за чий кошт Ощадбанк жує хліб без осколків!!?» — пишуть користувачі. Дехто взагалі ставить під сумнів, що ця сторінка належить Ощадбанку: «Сподіваюсь вкид».

 Ні, це не вкид. Сторінка «ОщадБізнес» справді належить Ощадбанку. Інформація, викладена в дописі — правдива, з нею докладніше можна ознайомитися на сайті самого банку.

 


 Співробітник головного офісу банку Ігор Соколенко підтвердив, що Ощадбанк «справді запропонував новий продукт для аграріїв». За його словами, питання мінного забруднення полів стоїть гостро. У бізнесу є варіант очікувати своєї черги на розмінування від держави, або діяти своїми силами. Тому банк і пропонує допомогу у вигляді фінансування.

Цю інформацію нам також підтвердили на гарячій лінії Ощадбанку  small logo

НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сова
Сова
фактчекерка на всі крильця
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01