ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Присутність токсичної російської культури в іноземних фільмах і серіялах

Досліджуємо, те як значна частина іноземної кінопродукції містить в собі ознаки російської культури попри повномасштабне вторгнення росії на територію України, та всі звірства росіян.
ПРАВДА
ПРАВДА

Історик і письменник Сергій Громенко дослідив присутність токсичної російської культури в іноземних фільмах і серіялах. Проблема, скажемо вам, доволі серйозна. Нам із України може здаватися, що з початком війни в західних суспільствах розплющилися очі. Вони нарешті зрозуміли, що російська культура - не менш убивча зброя, ніж вогнепальна. Але це далеко не так.
Їхня кінопродукція буквально напічкана російськими мітками. І це впливає на свідомість людей. А найприкріше те, що росія їм за це не доплачує. Режисери роблять усе добровільно. Це наслідок тривалого російського лобіювання своєї культури на заході. Виросло ціле покоління, якому з дитинства втовкмачували маячню про велич російської культури.
Ось навіть друг України експрем’єр Британії Борис Джонсон нещодавно визнав, що попри повномасштабне вторгнення росії в Україну досі захоплюється російською культурою. А тих, хто цього не робить, називає дурнями.
"Треба подивитися правді в очі - російська культура дуже глибоко в'їлася в Західний світ, і ігнорувати цю проблему безглуздо. Я не закликаю скласти лапки, навпаки. Нам треба ще активніше просувати свою культура на Заході, інакше нічого не зміниться і Росія далі домінуватиме", - резюмує Громенко  small logo
НАД ПРОЄКТОМ ПРАЦЮВАЛИ
Сова
Сова
фактчекерка на всі крильця
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01