ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

В Ірпені орки спалили тисячі Біблій

Фото справжні, зроблені українськими військовими п’ятого квітня в Ірпені по вулиці Виговського, 1, біля християнської місії Євразія. Точніше того, що від неї лишилося.
ПРАВДА
ПРАВДА
Фото справжні, зроблені українськими військовими п’ятого квітня в Ірпені по вулиці Виговського, 1, біля християнської місії Євразія. Точніше того, що від неї лишилося.
Дії рашистів настільки безглузді, що коли українці публікують докази їхніх звірств, у багатьох виникають сумніви, мовляв, навіть для них це занадто, а тому це спланований фейк. От і цього разу в соцмережах масово поширюють фото спалених книг:
 
«м.Ірпінь .. Тисячі спалених Біблій ордою. ..Що взяти з сатанистів..А расєйські лже пастиря благославляють цих бісів на таке..» — пише Тетянка Козіцька Гнат, допис якої набув найбільшої популярности.
 
Саме його цитують деякі ЗМІ, зокрема Релігійно-інформаційна служба України (її ми й заскрінили, але трохи видозмінили).
 
🚫Тетянка не має до цих світлин жодного відношення, вона так само, як і багато інших людей, просто поширила їх. «Фото знайшла в християнській групі, не пам’ятаю назви. Вони мене вразили сильно, вирішила це розмісти, бо пару років тому так палили в Горлівці — сепари виносили з дому Молитви», — пояснила вона нам.
 
✔️Завдяки нашому підписнику Роману Гурському ми відшукали першоджерело цих фотографій (дивіться в коментарях під цим дописом). Вперше їх запостив Олег Магдич, заступник командира роти батальона ОУН, пастор протестантської церкви. Станом на зараз його допис має понад 200 поширень.
 
👉«Руській мір ≠ християнський світ. Святе Письмо, спалене орками в Ірпіні. Палили цілеспрямовано», — йдеться у підписі.
Як він нам розповів, це сталося біля будівлі християнської місії Євразія, яку російські окупанти вщент зруйнували. Поруч із нею на подвір’ї стояла “газелька”, в яку були завантажені нові заповіти. Окупанти їх вивантажили й спалили. Автівку тільки розстріляли.
👉«Протестантизм як явище — не є руською православною церквою. І все, що не є російською православною церквою — для них вороги. Будь-які інші релігійні конфесії», — пояснив їхні мотиви пастор.
 
✔️Попри те, що Магдич по-суті є першоджерелом цих фотографій, він не є їх автором. П’ятого квітня ці знімки зробив і переслав Олегові військовослужбовець Дмитро з його підрозділу. За вісім хвилин після Магдича він їх також запостив у себе на сторінці, але його допис лишився майже непоміченим.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01