ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Запуск платформи #МояВійна.

Про запуск платформи #МояВійна для переконання міжнародних партнерів більше допомагати Україні ще 14 березня повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України.
ПРАВДА
ПРАВДА
До СМС-розсилок треба ставитися з обережністю. Особливо якщо пропонують перейти за посиланням для отримання грошей.
📌Але цього разу все чесно. Якщо ви отримали повідомлення від адресата на ім’я Ukraine, в якому вас просять розказати власну історію про війну в Україні — можете сміливо це робити. Адреса сайту.
 
У фейсбуці масово розходиться попередження про те, що ці СМС розсилають «з метою отримання даних (контактів та чатів в месенджерах)». «Не відкривати, видаляти зразу. Репост!» — закликають фейкарі. Десятки людей відгукнулися: пишуть, що видалили, щойно отримали.
 
Це фейк. Можливо від дурної голови, але також цілком можливо, що зі злим наміром — щоб розохотити українців ділитися своїми історіями про злочини російських окупантів. На це, наприклад, вказують типові граматичні помилки, які допускають не просто російськомовні, а люди, які в принципі не розуміють українську — «массово нодходять».
 
✔️Про запуск платформи #МояВійна для переконання міжнародних партнерів більше допомагати Україні ще 14 березня повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України.
 
«Свідками війни стали мільйони українців. Кожна з їх історій — важлива і має бути задокументована. Бо та реальність, з якою зараз стикаються жителі України є не тільки доказом агресії рф, а й доказом злочинів кремля проти людства та гуманності. Зараз ми знаходимося на передовій, і захищаємо не тільки нашу країну, а й весь цивілізований світ, кожного громадянина демократичних країн. Ми повинні поділитись зі світом тим, що переживаємо та відчуваємо. Кожна історія українців має бути почута», — заявив міністр Олександр Ткаченко.
🦉Якщо вам є що розказати, переходьте за посиланням. Там же ви можете прочитати історії тих, хто це вже зробив.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01