ПІДТРИМАТИ НАС
Допомога
ЗСУ

Силіконові груди з триколором і камуфляжем

Українські ЗМІ радо висміюють пластичного хірурга з москви, який буцімто виготовляє силіконові груди з триколором і камуфляжем.
МАНІПУЛЯЦІЇ
МАНІПУЛЯЦІЇ

✔️Насправді це маркетинговий хід, щоб привернути увагу до клініки. 

👉«Імпланти "Росгрудь" створені для тих, хто хоче "носити патріотичні символи просто біля серця і пишатися своєю Батьківщиною», — цитують журналісти рекламу.
«Світ намагається «закенселити» нас, але російську культуру скасувати не можна, тому що ми, рускіє — митці та винахідники, нашим шляхом підуть усі цінителі краси у світі», — пише сам лікар.
✔️Такий лікар дійсно існує, він справді запустив рекламу, в якій пропонується замовити патріотичні імпланти. Але це лише меркетинговий хід, щоб про його клініку якнайбільше почали говорити.
 
Якщо зайти на його сайт у розділ «пластика грудей», то такої послуги ви там не знайдете. Вірусний ролик розміщений лише в соціальних мережах на сторінці пластичного хірурга.
У коментарях під відеороликом люди позитивно оцінили гумор лікаря. «Боги маркетинга», — пише одна з глядачок. Сам лікар радо підігрує саркастичним коментарям, але за тоном зрозуміло, що він просто жартує.
🦉Вердикт: українські медіа своїми публікаціями лише посприяли розвитку російського бізнесу. Лікар досяг своєї мети, його ролик став вірусним.
 
Ми зумисно не даємо посилання ні на сайт клініки, ні на її сторінку в соцмережах, щоб не створювати їй додаткові відвідування.
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
01 / 01